WERKPLAATS

Een complete reparatie faciliteit voor een snelle service!

Om goede reparaties te kunnen uitvoeren beschikt Abstech over een professionele, ruime werkplaats welke voorzien is van alle denkbare technische mogelijkheden en gemakken. Daarnaast is deze voorzien van aansluitingen en afvoeren, zodat alle witgoed apparaten of apparatuur uitvoerig getest kan worden.

Abstech verricht de meeste reparaties aan huis of op locatie en tracht alle storingen op de zelfde dag, of uiterlijk de dag erna te verhelpen. Soms, door ernstige storingen, is het echter noodzakelijk om het witgoed of de apparatuur mee te nemen naar de werkplaats voor een uitvoerige reparatie en een grondige controle voordat deze weer in gebruik genomen kan worden.

Zelfs in dit laatste geval, wetende dat de klant mogelijkerwijs een aantal dagen zonder het witgoed of de apparatuur komt te zitten, biedt Abstech uitkomst. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om kosteloos een leentoestel in gebruik te nemen voor de gehele periode waarin Abstech met de reparatie bezig is.

Belangrijkste voordelen

  • Geen dag zonder witgoed of apparatuur;
  • Snel uw eigen apparaat weer terug;
  • Lage reparatie kosten door reparatie in eigen werkplaats;
  • Geen extra kosten door het ontbreken van voorrijkosten;
  • Garantie op alle reparaties.

Zoals u verder in deze website kunt zien beschikt Abstech over een ruime voorraad onderdelen, en kan deze zonodig ook snel bestellen. Hierdoor kan Abstech al het witgoed of apparatuur van elk merk repareren.

Voor meer informatie of vragen kunt u ons altijd bellen. hiervoor verwijzen wij u vriendelijk naar de contact pagina binnen deze website.